μουσαμάς

Επιλέξτε ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά για ανθεκτικότητα και χαμηλή τιμή.

Η ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά είναι η ιδανική για μεγάλη προβολή της επιχείρησής σας. Συνήθως χρησιμοποιείτε σε γιγάντοεκτυπώσεις, κάλυψη κτηρίων, αλλά και σε φωτεινές επιγραφές. Ο μουσαμάς που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής ποιότητας, εισαγόμενος από Γερμανία.

φιλοτέχνηση οχημάτων

Προβάλετε την επιχείρησή σας έξυπνα μέσο της κάλυψης των εταιρικών σας οχημάτων.

Η φιλοτένχηση οχημάτων σας βοηθά να διαφημίσετε την επιχείρησή σας σε διάφορα μέρη καθώς κινείται το όχημά σας. Αναλαμβάνομε μερική κάλυψη οχημάτων χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα για μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

διάτρητα αυτοκόλλητα

Προβάλλετε την εμπορική σας ταυτότητα κερδίζοντας παράλληλα την ιδιωτικότητά σας χρησιμοποιώντας διάτρητα αυτοκόλλητα- one way.

Τα διάτρητα αυτοκόλλητα είναι ιδανικά για ολική ή μερική κάλυψη πρόσοψης καταστημάτων ή γραφείων, και κάλυψη παραθύρων οχημάτων. Χρησιμοποιώντας διάτρητα αυτοκόλλητα – one way στις γυάλινες επιφάνειες μπορείτε να κερδίσετε ιδιωτικότητα και προστασία από τον ήλιο κάνοντας τον χώρο σας να δείχνει πιο επαγγελματικό και  προβάλλοντας την εμπορική σας ταυτότητα.

εκτύπωση σε αμμοβολή

Διακοσμήστε τις γυάλινες επιφάνειες του χώρου σας και κερδίστε προστασία από τον ήλιο με αυτοκόλλητα αμμοβολής.

Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα αμμοβολής για μερική ή ολική κάλυψη προσόψεων. Ιδανικά για χρήση σε σημεία με μεγάλη κίνηση κόσμου, ή σημεία ορατά από τον ήλιο, προστατεύουν, διακοσμούν και προσδίδουν ιδιωτικότητα.

επαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες  μπορούν να προβάλουν την εταιρία σας και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες στους πελάτες σας. 

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την εκτύπωση καρτών όλων των ειδών . Η μικρότερη δυνατή παραγγελία είναι 1000 τεμάχια. Αναλαμβάνουμε διάφορα είδη εκτύπωσης όπως ανάγλυφη- UV.

φυλλάδια, flyer, Σουπλά

 

Αναδείξτε την επιχείρησή σας μέσω φυλλαδίων,flyer ή σουπλά και προωθήστε την εμπορική σας ταυτότητα.

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την εκτύπωση φυλλαδίων, flyer, σουπλά ή και μενού όλων των ειδών σε διάφορα μεγέθη. Η μικρότερη δυνατή παραγγελία είναι 1000 τεμάχια.

ταπετσαρίες

Διακοσμήστε τον χώρο σας με το δικό σας σχέδιο προβάλετε την εμπορική σας ταυτότητα με μια ταπετσαρία.

Ιδανική για σπίτια ή τον επαγγελματικό σας χώρο, η ταπετσαρία σας δίνει απεριόριστες επιλογές στην διάσταση, το σχέδιο, τα χρώματα και την υφή. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε αδιάβροχη ταπετσαρία με εγγύηση αντοχής στον χρόνο.