ρουχισμός

Αποκτήστε επαγγελματική εικόνα και προβάλλετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας διαφημιστικό ρουχισμό.

Χρησιμοποιείστε ρουχισμό που αναγράφει το λογότυπο ή/ και το όνομα της επιχείρησής σας για το εργατικό δυναμικό ή και τον εαυτό σας.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες ρουχισμού και σε συνδυασμό με εκτύπωση μεταξοτυπίας σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε : t-shirt, φούτερ, μπουφάν, γιλέκα εργασίας, μάσκες, καπέλα, ποδιές, κ.α.  

Πανό- banner

Διαφημίστε την επιχείρησή σας με πανό ή banner για να προβάλετε τις υπηρεσίες ή τα event σας.

Επιλέξτε πανό ή banner  για ένα διαφορετικό, έξυπνο τρόπο προβολής. Μετακινείτε εύκολα ανά πάσα στιγμή και είναι ορατό από μακρινές αποστάσεις. Χρησιμοποιούμε ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά για επαγγελματικό οικονομικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα. Διατεθείτε χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος και το σχέδιο.

Σημαίες/ beach flags

Διαφημίστε την επιχείρησή σας έξυπνα και με μεγάλη εμβέλεια προβολής με διαφημιστικές σημαίες.

Οι ψηφιακή εκτύπωση σε σημαιόπανο, beach flag, είναι ένας διαφορετικός τρόπος να προβάλετε την επιχείρησή σας. Μετακινείται εύκολα ανά πάσα στιγμή και είναι ορατή από μεγάλη απόσταση.

Οι σημαίες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και έχουν μεγάλη ευελιξία σε χρώματα. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται και οι βάσεις.

επαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες  μπορούν να προβάλουν την εταιρία σας και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν όλες οι χρήσημες πληροφορίες στους πελάτες σας. 

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την εκτύπωση καρτών όλων των ειδών. Η μικρότερη δυνατή παραγγελία είναι 1000 τεμάχια και το χαρτί εκτύπωσης διαφέρει από 300-400 γραμμάρια. Αναλαμβάνουμε διάφορα είδη εκτύπωσης όπως ανάγλυφη- UV.

φυλλάδια, flyer, Σουπλά

Αναδείξτε την επιχείρησή σας μέσω φυλλαδίων,flyer ή σουπλά και προωθήστε την εμπορική σας ταυτότητα.

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την εκτύπωση φυλλαδίων, flyer, σουπλά ή και μενού όλων των ειδών σε διάφορα μεγέθη. Η μικρότερη δυνατή παραγγελία είναι 1000 τεμάχια και το χαρτί εκτύπωσης διαφέρει από 300-400 γραμμάρια. Αναλαμβάνουμε διάφορα είδη εκτύπωσης όπως ανάγλυφη- UV.

μπρελόκ

Δώστε στον πελάτη σας δώρο ένα διαφημιστικό μπρελόκ!

Διαφημίστε την επιχείρησή σας προσφέροντας στους πελάτες σας μπρελόκ που αναγράφουν το λογότυπο ή/ και την επωνυμία σας. Επιλέξτε από ποικιλία ξύλινων, μεταλλικών, πλαστικών και υφασμάτινων μπρελόκ σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

αναπτήρες

Εξυπηρετήστε τον πελάτη σας ή δώστε του δώρο έναν διαφημιστικό αναπτήρα.

 Διαφημίστε την επιχείρησή σας προσφέροντας στους πελάτες σας αναπτήρες με εκτυπωμένο το λογότυπο ή και την επωνυμία σας. Ελάχιστη παραγγελία είναι τα 100 τεμάχια και οι αναπτήρες που χρησιμοποιούμε είναι συγκεκριμένου τύπου.

χαλάκια εισόδου

Δώστε επαγγελματικό ύφος στον σας χώρο επιλέγοντας διαφημιστικά χαλάκια εισόδου.

Επιλέξτε μεγάλης αντοχής πατάκια εισόδου, με το λογότυπο και την επωνυμία της επιχείρησής σας. Για τα πατάκια εξωτερικού χώρου χρησιμοποιούμε βηνυλίο (thorax).

Μπορείτε να επιλέξετε από μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγέθους